Pokračování Styxe odhaluje launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Styxe odhaluje launch trailer

Pokračování Styxe odhaluje launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 3. 2017 16:09 3
Reklama

Po včerejším bohatém informačním nášupu se můžete podívat také na nový launch trailer, jenž láká k vyzkoušení stealth akce Styx: Shards of Darkness. Čerstvě se tedy kromě toho, že hra potrvá až 15 hodin dozvídáte i to, jak titul vpadá v pohybu a jak slibná může být další příběhová kapitola tohoto slizkého hrdiny.

Vyprávění samotné si přitom nově budete moci vychutnávat i ve dvou hráčích a v režimu kooperace, což je zároveň nejvýznamnějším lákadlem pokračování hry. Druhý díl této stealth akce navíc nebude pouze o spolupráci s živým spoluhráčem, ale dokonce i s člověkem. Mluvícího skřeta Styxe totiž požádá o pomoc strážkyně jménem Helledryn, jež má zálusk na žezlo samotné vládkyně herní říše. Zadarmo to pochopitelně nechce, těžko však očekávat, že vše půjde hladce.

Minimálně ambice se tedy Styxovi každopádně upřít nedají, nicméně jinak by se hra neměla příliš odlišovat od standardu nastoleného předchozím dílem a opět tedy budou prim hrát temnota, tichý přístup i loupežná přepadení. A jak napovídá přiložený trailer, tak i tentokrát do hry 14. března zavítá i řádná dávka peprného smyslu pro humor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama