Sniper Elite 4 rozšíří minikampaň i mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper Elite 4 rozšíří minikampaň i mapy

Sniper Elite 4 rozšíří minikampaň i mapy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 3. 2017 11:59
Reklama

Vývojáři Sniper Elite 4 ze studia Rebellion se na webu podělili o detaily k dalšímu rozšiřujícímu obsahu. Skoro měsíc po vydání hry slibují, že mají v přípravě ještě spoustu věcí pro své fanoušky. A na cestě je toho opravdu hodně, přesvědčte se sami.

Už na konci března vyjde první velké singlové a multiplayerové rozšíření a tím podpora hry ani zdaleka neskončí. Všechny nové survival mise a multiplayerové mapy i módy jsou přitom zdarma pro každého, nejen pro majitele season passu a digital deluxe edice. Placený obsah pak půjde samozřejmě koupit i zvlášť.

Pokud to bude možné, vynasnaží se autoři podle svých slov vydávat novinky současně na všech platformách, nicméně může dojít k drobným rozkolům v jízdním řádu. Na konci března nás čekají hned dva velké placené rozšiřující balíčky. První se jmenuje Deathstorm Part 1: Inception a jde o první kapitolu v úplně nové trojdílné minikampani, která má vlastní příběh. Hratelná samozřejmě bude i ve dvou v kooperaci jako základní hra.

Druhé DLC se jmenuje Night Fighter Expansion Pack a bude obsahovat tři nové zbraně, nové kamufláže pro zbraně a dvě nové postavy. Kromě toho ale přibude ve stejnou dobu do hry i bezplatný obsah. Patří mezi něj nový MP mód Elimination, kde si jdou dva soupeřící týmy po krku, jak už název napovídá.

Pokud v zápase zemřete, vypadnete ze hry, ale ne definitivně. Pokud váš tým zlikviduje nějakého protivníka, může vás oživit. I když se vše zdá být ztraceno, stačí jeden výstřel a síly se mohou obrátit. Součástí bezplatného rozšíření bude také nová mapa Night Woods.

A co nás čeká ve vzdálenější budoucnosti? Na dalším obsahu tým stále tvrdě pracuje. Ale vývojáři chtěli alespoň nastínit, co a kdy nás čeká v příštích měsících. Na konci dubna by měla vyjít další mise z minikampaně Deathstorm Part 2: Infiltration. A kromě ní Urban Assault Expansion Pack s novými postavami, osmi skiny a třemi novými zbraněmi.

Zdarma hráči obdrží novou MP mapu Urban, nový MP mód a novou survival misi pro jednoho až čtyři hráče. Na pomezí května a června nás čeká završení minikampaně nazvané Deathstorm Part 3: Obliteration či Cold Warfare Expansion Pack s novými postavami, osmi skiny a třemi zbraněmi. Za peníze bude i Lock and Load Weapons Pack s další trojicí zbraní.

Zdarma ale každý dostane dvě nové MP mapy: Fortress a Bunker. A bezplatná bude i nová survival mise, opět pro jednoho až čtyři hráče. Autoři samozřejmě nadále pracují na opravách, v nichž se snaží zohlednit nejčastější připomínky hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama