MMORPG TERA míří i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMORPG TERA míří i na konzole

MMORPG TERA míří i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2017 11:54 4
Reklama

Téměř pět let po původním vydání dorazí akční TERA i na moderní konzole. Dříve pouze PC exkluzivní on-line RPG již v průběhu oněch let dle zveřejněné tiskové zprávy zaujalo až na 25 milionů unikátních hráčů. A jelikož se stále těší trvající přízni, tak se americký vydavatel En Masse Entertainment rozhodl úspěch hry nadále přiživit, a to vydáním hry i na Xbox One a na PS4.

Tam by hra měla dorazit ještě v průběhu tohoto roku, a i tam dorazí s F2P modelem, na který TERA přešla zhruba rok po původním evropském datu vydání. Na rozdíl od jiných on-line RPG se pak na konzolích TERA pokusí hráče zaujmout pro MMORPG netradičním soubojovým systémem, který neklade přílišný důraz na schopnosti postavy a na klasické klikání na dovednosti avatarů, ale na samotné hráče a jejich um. TERA totiž spíše než tradiční MMORPG připomíná akce z pohledu třetí osoby, ve kterých hraje prim nejen načasování útoků, ale třeba i úskoky a úhyby.

K tomu navíc tvůrci slibují upravit ovládání hry tak, aby gamepadům hra sedla co možná nejlepším způsobem, byť i ty jsou již na PC nějaký ten pátek podporované. Navrch se přepracování dočká i uživatelské rozhraní (jež bude mimo jiné pochopitelně zvětšené) a TERA by se tím pádem měla s několikaletým odstupem cítit na konzolích jako doma. Původní PC verzi si každopádně můžete nyní vyzkoušet, a to zcela zdarma. Připomenout si také můžete naši původní recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama