Sledujte nový trailer z Friday the 13th
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer z Friday the 13th

Sledujte nový trailer z Friday the 13th

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2017 09:15 2
Reklama

Právě probíhající výstava PAX East je příležitostí k další prezentaci původně pouze multiplayerové akce Friday the 13th: The Game. Ta na vás zprvu dýchne atmosférou počátku 80. let, nicméně záhy poté se filtr VHS kazety vyčistí a hned můžete již ve vykrystalizovaném obraze spatřit, co snad již brzy zavítá na PC a na konzole.

A nutno podotknout, že přiložené ukázka je již od počátku plná značného násilí a neodlehčuje jí ani fakt, že ji autoři pojali jako hudební klip. Zabiják na útěku jménem Jason Voorhes se toho zkrátka nebojí, své nebohé oběti zabíjí často dost nevybíravým způsobem a jak vidno, autoři se nebáli zapojit tu nejděsivější fantazii. Celé to navíc vypadá na jednu stranu docela uvěřitelně a celkem by nás zajímalo, jak asi probíhal motion capturing hry. Vedle toho jsme nicméně zvědaví i na to, jaký bude ohlas neherních médií po vydání hry.

Nechme se každopádně překvapit, faktem však je, že Friday the 13th: The Game na sebe poutá pozornost prakticky od oznámení a úspěch na Kickstarteru doprovází velká pozornost hráčů. A to celé před koncem minulého roku dokonce vyústilo v odklad hry způsobený tím nejlepším možným důvodem – hra nedlouho po vydání obdrží i příběhovou kampaň, jež bude doplňovat adrenalinový zážitek z asymetrického multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama