Akce Day of Infamy má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Day of Infamy má datum vydání

Akce Day of Infamy má datum vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2017 12:13 1
Reklama

Day of Infamy se na Steamu nachází v zóně předběžného přístupu již od léta uplynulého roku a aktuálně si můžete hru vyzkoušet za v přepočtu nějakých 500 korun. Nalákat by vás k tomu mohly přitom ohlasy samotné komunity, jež hru zatím hodnotí velmi pozitivně a která tvůrce nadále posunula k brzkému datu vydání.

Pokud byste ale titul jako celek neznali, tak vězte, že se jedná o on-line FPS zasazenou do druhé světové války, a to na jižní a západní frontu, kde se na desítku standardně dodávaných map můžete podívat v kůži bojovníka jedné ze tří frakcí. Hrát lze buďto za Američany, za Francouze, anebo se můžete pokusit zvrátit průběh dějin při hře za Němce.

Celkem hra nabízí na tři desítky zbraní a volit můžete z devíti tříd bojovníků. Do akce se pak lze vrhat v rámci desítky herních režimů (s obvyklými úkoly typu znič, zabij, či zaber) a některé z nich lze dokonce absolvovat i v kooperaci a proti umělé inteligenci.

Od ostatních akcí odlišným prvkem hry je pak zejména důraz na taktickou stránku hry a na strategický postup – v Day of Infamy tedy kupříkladu existuje možnost hrát za velitele. Ten se třeba může na bojišti spojit s radiovým specialistou a následně povolávat do bitvy podporu artilérie a další podpůrné speciality.

Navrch se vývojáři chlubí podporou Steam Workshopu a činorodostí komunity, jež má na svědomí již nyní a před datem vydání finální verze hry například velké množství dodatečně vytvořených map. Ty přitom můžete zkoušet nejen nyní, ale přejdou i do plné verze, jejíž příchod 23. března oznamuje aktuálně zveřejněný launch trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama