Jaal je zástupcem nové rasy v Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaal je zástupcem nové rasy v Mass Effectu

Jaal je zástupcem nové rasy v Mass Effectu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 3. 2017 10:16 16
Reklama

Nový Mass Effect nebude jen o starých známých, ale nově do hry též dorazí i zcela nové rasy. A že zástupci některých budou hodní a někteří zase méně, to jistě není záhodno zmiňovat, nicméně dneska se díky magazínu IGN můžeme podívat na exkluzivní představení jednoho z nových kladných představitelů hry – Jaala.

Ten je zástupcem do univerza hry nově příchozí rasy jménem Angara, kteří částečně zní jako rasa Drellů poprvé představená ve druhém díle a kteří mají v rámci zformovaného odboje zároveň políčeno na rasu primárních antagonistů hry. Ty zastupuje rasa Kettů a jejich představení jste měli možnost spatřit již minulý rok. Jaal samotný však bude plnit roli zejména nového parťáka a společnost vám bude dělat napříč celou hrou.

Dle scenáristky Cathleen Rootsaert je navíc Jaal tím typem chlapíka, který okamžitě vyloží karty na stůl a nic neskrývá, což v koloběhu příběhu hry může být příčinou nejedné odlehčené situace. A za další budou hráči v případě Jaala prý navíc i svědky jeho viditelného vývoje jakožto postavy, což by ve finále mělo také korespondovat s vývojem hlavního hrdinky (anebo hrdinky). Jak, to bude možné spatřit již velmi brzy – Jaal, Pathfinder a další hrdinové zamíří na Xbox One, na PC a na PS4 již 23. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama