Nex Machina dorazí v létě i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nex Machina dorazí v létě i na PC

Nex Machina dorazí v létě i na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 3. 2017 14:38
Reklama

Vývojářský tým Housemarque po úctyhodných 18 letech oznamuje návrat na počítače a jejich další titul, třeskutá a barvami hýřící izometrická akce Nex Machina, dorazí i na PC. Po titulech Resogun a Alienation se tak tvůrci navrátí na dlouhá léta opomíjenou platformu.

Z nově uveřejněné tiskové zprávy vyloženě nevyplývá žádné spojení se zaběhnutým vydavatelem. Stejně tak nově spuštěná Steam stránka hry napovídá tomu, že na PC se Housemarque vydali po vlastní ose a bez spojenectví s jakýmkoli významnějším vydavatelstvím, na atraktivitě oznámení i titulu samotného to však vůbec nic nemění.

Hlavním poznávacím znamením hry je obrovské množství explozí a všudypřítomná destrukce přímo kapající z obrazovek.

A jestliže vám snad v minulosti vypadlo oznámení samotné, tak vězte, že se jedná o čistokrevnou arkádu, jež nejlépe padne do ruky s gamepadem, a to díky charakteru takzvaných twin-stick akcí využívajících obě páčky gamepadů (ovšem ani kombo myši s klávesnicí údajně nezůstane opomenuto). Tím hlavním poznávacím znamením hry je pak obrovské množství explozí a všudypřítomná destrukce přímo kapající z obrazovek. Na to konto si můžete připomenout předešlou ukázku hry, jež představuje jen drobnou ochutnávku z více jak stovky úrovní rozdělených do pěti světů, s nimiž přijde plná hra.

Ta by měla vyjít na obě zmíněné platformy pravděpodobně během tohoto léta a zaujmout vás nyní může ukázka nová. Ta láká k naskočení do akce a avizuje jedním dechem i to, že ta PC verze bude vypadat zcela parádně, a to například i díky partnerství s Nvidií. Ve finále tak bude Nex Machina na PC podporovat 4K rozlišení a vzhledem k tomu, že v minulosti Housemarque přišli s podporou 4K i u Resogunu (pochopitelně pouze v případě PS4 Pro), tak lze očekávat, že stejná situace potká Nex Machina i na domovské konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama