Retro FPS Strafe se odkládá na květen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro FPS Strafe se odkládá na květen

Retro FPS Strafe se odkládá na květen

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 3. 2017 09:22
Reklama

Jestliže jste si už brousili myši i klávesová komba na ujetou retro FPS jménem Strafe, tak pro vás máme nemilou zprávu – tento násilný klenot hlasitě se odvolávající do éry přímočarých akcí let devadesátých se odsouvá z původně plánovaného března na květen.

Posun to tedy není nikterak markantní a oněch pár týdnů navíc samozřejmě tvůrci z týmu Pixel Titans požadují pro co možná nejlepší možné dotažení hry. Ta kromě návratu do minulého tisíciletí láká mimo jiné i na vlastnoručně vyvinutý engine, který se samostatně věnuje rozhazování končetin, odmršťování vnitřností a především realistickému zobrazení nadbytečných tělních tekutin i toho, kterak tyto artefakty následně nevratně zabarvují procedurálně generované úrovně hry.

Asi nejlépe zatím hru vystihují četné ukázky, které přitom již na začátku reklamní kampaně korunovala zcela bizarní fiktivní televizní reklama. Poté již následovala sada úsměvných videí dalších (zhlédnout je můžete na oficiálním YouTube kanále hry) a korunovalo je oznámení hry na PlayStation 4, kam hra v doprovodu PC, Linuxové a Mac verze dorazí 9. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama