Stahujte demo Halo Wars 2 na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demo Halo Wars 2 na PC

Stahujte demo Halo Wars 2 na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 3. 2017 15:02 1
Reklama

Jak Microsoft avizoval už před časem, hráči na PC se dočkali demoverze Halo Wars 2. Podobně jako v případě poslední Forzy vyšla zkušební verze později než na Xboxu One, přesto může váhajícím hráčům usnadnit rozhodování.

Předchází Halo Wars 2 pověst nejlepší konzolové real-time strategie právem, anebo je to jen nafouknutá bublina a v tvrdší konkurenci RTS na PC titul od studí Creative Assembly a 343 Industries neobstojí? Zjistit to můžete zkusit z dema, které se objevilo ve Windows Storu.

Má velikost 16,7 GB a obsahuje úvodní misi z kampaně nazvanou The Signal a nový mód Blitz Firefight s balíčky kapitána Cuttera a Atrioxe. Titul se na PC oproti konzolové verzi pyšní rozlišením až 4K. Pokud se rozhodnete do hry investovat, díky programu Xbox Play Anywhere získáte za jednu cenu verze pro PC i Xbox One.

V recenzi na Hrej.cz udělil Jarda hře hodnocení 4/5 a mimo jiné o ní napsal: “Skvěle odladěná konzolová strategie klasického střihu, které možná chybí ono pověstné "něco navíc". Stále však jde o mimořádně kvalitní kousek po všech stránkách.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama