V Injustice 2 se objeví mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Injustice 2 se objeví mikrotransakce

V Injustice 2 se objeví mikrotransakce

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 3. 2017 11:28 3
Reklama

Přesně za dva měsíce vychází bojovka Injustice 2, v níž si to mezi sebou rozdají ti největší hrdinové a padouši z univerza DC Comics. O hře jsme toho napsali už spoustu, mimo jiné si můžete přečíst i obsáhlé dojmy z loňského Gamescomu. Nyní ale vývojáři odhalili jeden nový prvek, který řadu hráčů určitě nepotěší.

Druhý díl Injustice totiž bude, podobně jako mnoho jiných současných titulů, obsahovat mikrotransakce. Na oficiálním fóru hry představili její autoři ze studia NetherRealm speciální měnu zvanou Source Crystals. Tyto krystaly si budete moci zakoupit za reálné peníze a následně za ně pořídit různé herní předměty. Vývojáři se ale dušují, že půjde téměř výhradně o kosmetické úpravy vašich postav.

„Vážíme si naší komunity a rádi bychom jednu věci vyjasnili – v Injustice 2 nefunguje pay-to-win model. Za Source Crystaly si můžete pořídit jen kosmetické úpravy svých bojovníků, prémiové skiny, které nijak neovlivní hratelnost, a různé typy vzhledu kostýmů.“ Kromě toho lze speciální měnu použít i na transformaci vzhledu jednotlivých částí vybavení, podobně, jako je tomu třeba ve World of Warcraft nebo v Destiny. Pokud jste spokojeni s některou částí výstroje po funkční stránce, ale přáli byste si, aby vypadala jinak, lze toho za pomoci speciální měny docílit.

Co se týče prémiových skinů, bude ve hře možné změnit Supergirl na Powergirl, její síla a statistiky ale zůstanou stejné. Poněkud diskutabilní je ale možnost zrychlit si za pomoci mikrotransakcí svůj progres ve hře. Pokud se vám podaří některého z bojovníků dostat na 20. úroveň, můžete si pak za pomoci Source Crystalů rychle vylevelovat i ty další. Ceny Source Crystalů zatím nejsou známy, dozvědět bychom se je měli ještě před vydáním hry.

Injustice 2 vychází 16. května na PS4, Xbox One a PC. Kromě toho byla ale také oznámena verze pro mobilní platformy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama