Capcom vysvětluje vzhled Redfielda v RE7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom vysvětluje vzhled Redfielda v RE7

Capcom vysvětluje vzhled Redfielda v RE7

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 3. 2017 10:02 9
Reklama

Resident Evil 7 byl letošní první vlaštovkou na poli skutečně velkých her a nutno říci, že vlaštovkou velice povedenou. Ačkoli jsme se předem trochu obávali nového směru, kterým se legendární horová série vydala, výsledek nás nadmíru potěšil a po nepříliš přesvědčivých posledních dílech je sedmička vynikajícím moderním nástupcem. Hra se již dočkala dvou DLC balíčků a brzy vyjde i třetí, které hráče postaví do role staré známé postavy ze starších dílů.

Nové rozšíření ponese název Not a Hero a jeho protagonistou bude drsňák Chris Redfield, který v průběhu dvou dekád Resident Evilu již čelil nejedné odpudivé hrozbě. Fanoušci si ale všimli, že Redfield vypadá v Resident Evilu 7 poněkud jinak, než byli až dosud zvyklí. Společnost Capcom se k tomuto faktu vyjádřila a poskytla vysvětlení.

Šéf vývoje Kóši Nakaniši uvedl, že s ohledem na celkový styl sedmého dílu se rozhodli pro více „fotorealistické“ pojetí Chrise Redfielda. Právě proto není tato postava v připravovaném DLC tak nadměrně svalnatá, jako tomu bylo v minulosti. Nakaniši dodal, že pokud by byl Redfieldův vzhled stejný jako dřív, hráči by měli pocit, že do hry nezapadá. Přestože v Resident Evilu 7 vypadal Redfield podle Nakanišiho celkem realisticky, v nové hře jeho model působil deformovaně.

Fanoušci v minulosti na základě nového vzhledu vytvořili teorii, že Redfield je ve skutečnosti HUNK tedy zvláštní agent korporace Umbrella, kterého jste v sérii mohli registrovat už od druhého dílu. Těmto spekulacím nasvědčovaly i události samotného závěru Resident Evilu 7, pokud jste ale hru ještě nehráli, nebudeme zabíhat do zbytečných podrobností. Capcom nicméně potvrdil, že Redfield je skutečně Redfield, nyní tedy nezbývá než se těšit na to, co jeho malý příběhový přídavek přinese. Připomeňme jen příjemný fakt, že bude pro všechny majitele hry dostupné zcela zdarma. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama