CGI trailer Surge odhaluje datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CGI trailer Surge odhaluje datum vydání

CGI trailer Surge odhaluje datum vydání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 3. 2017 13:24 4
Reklama

Frankfurtský vývojářský tým Deck13 si pro fanoušky hardcore RPG akcí na dnešek nachystal CGI trailer chystané akce The Surge. V té se postavíte nebezpečným robotickým i lidským nepřátelům v neutěšeném světě dystopické budoucnosti.

Předešlé video dostupné na YouTubovém kanále hry představilo hlavního hrdinu a instalaci jeho exoskeletu, dnes se můžete podívat na jeho premiérové krůčky futuristickým prostředím hry. Záběry ze hry sice očekávat momentálně nelze (pro ty můžete zabrouzdat do naší předešlé aktuality), nasát atmosféru hry však z videa určitě možné je.

Titul přinese vyprávění o chlapíkovi jménem Warren, který se v minulosti přidal ke společnosti bojující se změnami klimatu, bohužel však došlo k potencionálně větší katastrofě a moderními technologiemi hýřící korporace Creo se zhroutila. Po výpadku vědomí se tedy Warren probere v sídle společnosti a záhy zjišťuje, že zde na přátele pravděpodobně jen tak nenarazí – umělá inteligence, roboti i dělníci, ti všichni se k Warrenovi otáčí zády a bez skrupulí na něj útočí.

A vy jim to budete ještě rádi vracet – unikátní systém lootu a RPG prvků hry je totiž postaven na tom, že svá vylepšení a nové zbraně získáte od padlých nepřátel, a to například i za cenu odříznutí některé z nepotřebných končetin protivníka.

Po předchozím poněkud vágnějším naznačení data vydání se dnes navíc dozvídáme, že to další hardcore RPG od tvůrců povedené fantasy Lords of the Fallen vyjde již 16. května, a to na PC, Xbox One a na PS4. Předobjednat si pak tento titul můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama