Vyzkoušejte si demoverzi Civilizace VI
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si demoverzi Civilizace VI

Vyzkoušejte si demoverzi Civilizace VI

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 3. 2017 07:53
Reklama

Šestý díl Civilizace se takřka půl roku po svém vydání dočkal možnosti ochutnávky v podobě hratelné demoverze. Tu na Steamu můžete stahovat již nyní a váhaví stratégové tím dostávají unikátní možnost vyzkoušet si, proč je poslední díl natolik populární a zda je Tomusovo hodnocení zasloužené.

Demo je samozřejmě omezené a v případě tahové strategie se přímo vybízí omezit počet tahů, což také Firaxis udělali a jestliže si tedy demoverzi stáhnete, tak se můžete těšit až na 60 tahů. Jak s nimi naložíte, to je samozřejmě jen na vás, je ale víceméně pochopitelné, že během tak krátké doby a s jasně determinovaným scénářem se toho příliš mnoho stihnout nedá.

Demoverze hry v tomto případě nabízí ochutnávku národu Číňanů, v jejichž kůži se podíváte na předdefinovanou mapu obývanou Američany, Egypťany a Sumery. Pro nově příchozí je pak k dispozici i tutoriál, jež je však také omezen na celkových 60 tahů.

Každopádně dobrým zvykem je samozřejmě dnes i to, že podobnou akci doprovází i spuštění slevové akce – hra je nyní na Steamu zlevněna o 20 % a v přepočtu vás díky tomu vyjde na 1 300 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama