Mario Run přiběhne na Android už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mario Run přiběhne na Android už příští týden

Mario Run přiběhne na Android už příští týden

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 3. 2017 11:32 3
Reklama

Nintendo v lednu slíbilo, že mobilní hit Super Mario Run vyjde ve verzi pro Android v březnu. Bez dalších podrobností. Nyní jsme se konečně dozvěděli, že se tak stane už příští týden, konkrétně 23. března.

Jedna z prvních her od Nintenda pro mobily vůbec a Mariova premiéra se na iOS těší obrovské popularitě. Pokud používáte konkurenční operační systém od Googlu, ve čtvrtek se můžete rozloučit s všemožnými klony a vyzkoušet originál. V tu samou chvíli se verze pro iPhonu a iPady dočká rovněž updatu 2.0.0, který do titulu přidá nové hratelné postavy.

Pokud navíc hráč dokončí jednu z Bowserových výzev v bezplatné verzi, odemkne si level 1-4. V tuto chvíli si můžete zahrát zdarma jen první tři úrovně. Jestliže nechcete uvedení portu pro Android “zmeškat”, můžete se už nyní zaregistrovat v obchodě Google Play, který vás upozorní, jakmile bude hra k dispozici.

Verze pro iOS vyšla 15. prosince. A navzdory tomu, že měla premiéru těsně před koncem roku, probojovala se mezi nejúspěšnější tituly roku 2016. Veškerý obsah si lze odemknout za 10 dolarů a i když to měl udělat jen zlomek z celkového počtu hráčů, může si očividně Nintendo spokojeně mnout ruce.

Na vývoj hry dohlížel přímo Šigeru Mijamoto a stojí za ní stejný tým, který má na kontě New Super Mario Bros. pro Nintendo DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama