Codex of Victory je moderní tahovkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codex of Victory je moderní tahovkou

Codex of Victory je moderní tahovkou

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2017 20:35 2
Reklama

Tvůrci Warlock, Majesty 2 a Elven Legacy představují svůj nový titul – tahovou strategii s prvky RTS jménem Codex of Victory. Hra je pro PC, Linux a Mac dostupná již nyní a přináší do celshadové grafiky stylizovaný souboj lidstva a nově vytvořené rasy kyborgů.

Ti přitom nepřichází z vnějška naší galaxie, ale jako tomu bývá dobrý zvykem, jedná se o samostatně myslící bytosti, jež pocházejí z produkce samotných lidí. Ti je navrhli jakožto odpověď na náročné podmínky pro život mimo naši planetu, jenže se něco zvrhlo a do absurdna vylepšení jedinci se díky technologii stanou zcela novou rasou. A takto vzniklí kyborgové náhle požadují jediné – nezávislost a osvobození z područí lidského pokolení.

Válka je tedy opět tou jedinou přístupnou možností a Codex of Company na to konto přináší tahové taktické souboje kombinované s budováním základny probíhajícím v reálném čase. Z taktického hlediska hra nabízí meziplanetární konflikty viděné jak z pohledu jednotlivých, hexagonovými políčky pokrytých a náhodně generovaných bojišť, tak i z perspektivy celých planet. V následných potyčkách může hráčům dopomáhat více než 25 unikátních jednotek s tím, že všechny je následně možno i libovolně upravovat. K tomu může nadále k vítěztsví dopomoci možnost zkoumat nové technologie i management z profilu viděné báze ne nepodobný tomu, jaký nabízí například série XCOM.

Tvůrci z týmu Ino-Co Plus a vydavatel 1C Company vše výše zmíněné zkombinovali do celkem až dvacetihodinové příběhové kampaně, kterou nadále doplnili on-line multiplayerem. A o přízeň hráčů nadále bojují i formou atraktivní cenovky – až do 23. března lze hru na Steamu pořídit v přepočtu za zhruba 350 korun. Více informací pak můžete nasát jak z přiloženého traileru, tak i z oficiální encyklopedie či z webu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama