Kerbal Space Program se vrátí do minulosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kerbal Space Program se vrátí do minulosti

Kerbal Space Program se vrátí do minulosti

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2017 15:39 4
Reklama

Indie strategický sandbox Kerbal Space Program již opustil program předběžného přístupu a hru si můžete vyzkoušet v celé její kráse, vydáním plné verze však přísun obsahu ještě neskončil a tvůrci tak v příspěvku na fórech hry oznámili nový placený přídavek.

Ten zatím nemá ani datum vydání ani cenu, víme však, co bude jeho obsahem. A od prvního pohledu je jasné, že se je nač těšit, neboť dvě základní novinky nesoucí jména Mission Builder a History pack jsou příslibem značného rozšíření obsahu i nabízené zábavy. Jejich náplň přitom lze velmi snadno odvodit již z jejich názvů samotných – Mission Builder je pokročilým editorem misí a History Pack vás vezme na procházku historií vesmírného programu celého lidského pokolení.

Předně ale v příspěvku tvůrci popisují, že vymyslet a navrhnout rozšíření obsahu pro již takto komplexní a ucelenou hru prý nebylo jednoduché, jedním dechem však slibují, že se výzvě postavili čelem a onen nový přídavek celkově pojmenovaný Making History bude stát za to.

Kerbal Space Program se vrátí do minulosti
i Zdroj: Hrej.cz

Zmiňovaný Mission Builder tedy kupříkladu v doprovodu velmi jednoduchého uživatelského rozhraní nechá hráče vytvářet komplexní mise z pohledu agentury Mission Design Division a mohou tak za pomocí jednoduché drag & drop systému navrhovat komplexní vyprávění, a to včetně nečekaných událostí. Výsledné produkty samozřejmě bude možno následně sdílet se svými kamarády i se zbytkem hráčské obce.

V případě takzvaného History Packu pak budou moci hráči se svými kamarády porovnávat skóre ze sady misí, jež byly navrženy na základě historických událostí. Zde pochopitelně v doprovodu smyslu pro humor tolik typického pro tento titul se zelenými mužíky v hlavní roli.

Chybět samozřejmě ani protentokrát nesmí podpora modifikací a celkové tvorby uživatelského obsahu.

Celkově se vedle kreativního režimu vytváření misí lze těšit i na více obsahu v čele s novými prvky (mezi něž se řadí i skafandry či nové součástky typu velitelské moduly inspirované sovětským i americkým vesmírným programem a nové palivové nádrže) a jednoduchým ovládáním. Chybět samozřejmě ani protentokrát nesmí podpora modifikací a celkové tvorby uživatelského obsahu podobně, jako tomu je u základní hry.

Jedinou neznámou je tedy ono datum vydání a cena, přídavek by však měl být zdarma pro všechny ty, kteří si kopii hry zavčasu zaplatili v rámci předběžného přístupu (více informací zde), obojí však tvůrci slibují přiblížit v následujících týdnech. Zůstaňte tedy naladěni a nezapomeňte mířit ke hvězdám a vzhlížet alespoň k měsíci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama