Counter-Strike nás vezme do Benátek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Counter-Strike nás vezme do Benátek

Counter-Strike nás vezme do Benátek

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 3. 2017 09:39 2
Reklama

Vývojáři představili na blogu Counter-Strike: Global Offensive novou mapu pro CS:GO, která hráče vezme do středu italské historické metropole. Jak už název Canals napovídá, vydáme se Benátek.

Dvě důležité turistické atrakce jsou v ohrožení. Zastavit mezinárodní teroristickou skupinu známou jako Phoenix může jen SEAL Team 6. Autoři vypichují, že každá oblast má svůj vlastní styl a architekturu díky tomu, že je mapa založená na skutečném prostředí. Zatímco oblast CT je otevřenější, teroristé se zprvu pohybují v menších roztříštěných lokacích, které poskytují různorodé přístupová trasy k místům, kde mají položit bombu.

Každý cíl je přitom unikátní a vyžaduje odlišný přístup i taktiku. První místo se nachází v rajónu CT a upotřebíte tu kouřové granáty a pušky, zatímco druhý cíl se nachází v interiéru, kde přijdou ke slovu spíše brokovnice a samopaly. Pod oblastí B se přitom nachází kanál, který umožňuje nenápadný přístup k cíli v zóně A.

I když je mapa založená na skutečných Benátkách, slibují vývojáři, že je záměrně velmi čistá a přehledná, aby měli hráči vždy perfektní přehled o ostatních. Mnoho modulárních modelů mohou také snadno využít autoři komunitních map ve svých výtvorech.

Vývojáři už se podle vlastních slov těší, jak fanoušci novou mapu přijmou. A slibují, že stejně jako v minulosti ocení zpětnou vazbu od hráčů, na jejímž základě mohou v budoucnu novinku dále vylepšovat.

Společně s novou mapu se dočkal vylepšení i model Phoenix Terrorist podobě jako nedávno SAS Counter-Terrorist. Zmínky o Canals se poprvé objevily už v loňském roce, kdy se začalo o nové mapě spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama