Dark Souls III nově s podporou PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls III nově s podporou PS4 Pro

Dark Souls III nově s podporou PS4 Pro

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 3. 2017 13:39 2
Reklama

Čekání je skoro u konce. Ačkoli byly poslední měsíce k fanouškům akčních RPG více než velkorysé a odměnily je peckami Nioh a Nier: Automata, už příští týden nás čeká ten opravdový a zřejmě i poslední návrat krále. Série Dark Souls se rozloučí finální úklonou v podobě DLC The Ringed City, od něhož si slibujeme mnohé. Ještě, než se však vydáme na samotný konec světa, dostanou třetí Dark Souls nový patch.

Update s číslem 1.11 dorazí již 24. března, tedy tento pátek, čtyři dny před vydáním očekávaného datadisku. Dočkat bychom se jej měli ve 3 hodiny odpoledne našeho času, od devíti do jedenácti dopoledne pak bude online složka hry nedostupná z důvodu probíhající údržby. Co se týče obsahu patche, jeho hlavním účelem je připravit hru na implementaci nového rozšíření. Kromě toho ale přinese i řadu dalších podstatných úprav.

Tou nejzásadnější je podpora zvýšeného výkonu PlayStation 4 Pro, která by měla zajistit plynulejší framerate. Bohužel jsme se k tomuto bodu nedozvěděli více, není tedy zatím zcela jasné, na jak velké zvýšení FPS se můžeme těšit. Mimo to patch také přidá dvě nové arény do režimu Undead Match. Jmenují se Dragon Ruins a Grand Roof, nově se při zápasech díky využití hesla budete moci s kamarády pohodlněji rozřadit do týmů.

Kromě těchto dvou větších aspektů také update 1.11 řeší velké množství chyb a vyvažuje účinnost některých skillů, zbraní a zbrojí. Jeho celkový obsah si můžete prohlédnout pod tímto odkazem. Dark Souls III: The Ringed City vychází příští úterý a můžete si být jisti, že vám přineseme velice detailní recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama