Do Civilizace míří dva nové národy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Civilizace míří dva nové národy

Do Civilizace míří dva nové národy

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 3. 2017 16:14
Reklama

Šestý díl legendární strategické série Civilization se nadmíru povedl a vývojáři ze studia Firaxis jej i nadále zásobují novým obsahem. Z aktuálního oznámení jsme se dozvěděli, že do hry míří dva zbrusu nové národy. Zatímco jeden z nich je zatím obestřen tajemství, ten druhý se dočkal detailního představení.

Již brzy budou moci hráči poslední Civilizace hájit zájmy Persie. Podle vývojářů je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí vybudovat mocnou a bohatou říši, zároveň se však nebojí své nepřátele překvapit rychlými a nečekanými vojenskými výpady. Persii ve hře vede Kýros II. Veliký z dynastie Achaimenovců, který celou říši založil. Až do doby Alexandra Makedonského byla perská říše tou největší, jako svět spatřil, a Kýros II. patří mezi největší dobyvatele starověku. Jeho unikátní schopností je Pád Babylonu, Po překvapivém vyhlášení války získávají všechny perské jednotky bonusové tahy. Kýros je také za vyhlašování válek mírněji penalizován.

Perskou unikátní jednotkou je The Immortal, tedy Nesmrtelný. Tito příslušníci elitní těžké pěchoty byli vybaveni výzbrojí na boj z blízka i na dálku a perská armáda jich čítala okolo 10 tisíc. Plnili roli vládcovy osobní stráže i pravidelných vojenských jednotek. Účastnili se mimo jiné i bitvy v thermopylské soutěsce. Unikátním vylepšením Peršanů jsou rajské zahrady, které přinášejí rozličné bonusy přilehlým oblastem

Nové civilizace by měly do hry přibýt ještě během jara, spolu s novým updatem, který vybalancuje multiplayer a opraví řadu chyb. Představení druhého nově oznámeného národa se údajně dočkáme již velmi brzy, Majitelé Digital Deluxe edice hry dostanou nové přírůstky automaticky, jejich cenu pro všechny ostatní zatím neznáme. Představení Persie doplňuje i nové video, které naleznete pod tímto článkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama