Příběhové DLC pro Dead Rising 4 už brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběhové DLC pro Dead Rising 4 už brzy

Příběhové DLC pro Dead Rising 4 už brzy

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 3. 2017 10:52
Reklama

Loňské čtvrté pokračování série Dead Rising neurazilo, ale ani příliš nenadchlo. Brutální masakr tisíců zombií za pomoci bizarních, vlastnoručně vyrobených zbraní sice v krátkých časových úsecích dokázalo zabavit, rychle mu ale došel dech. Nezachránila to ani vánoční atmosféra a okolo hry se po vydání rozhodně netočila žádoucí pozornost. Jenže je tu ještě jeden nesplacený účet.

Samotný závěr hry nám totiž neprozradil, jaký osud potkal Franka Westa, reportéra a neohroženého bijce prohnilých zástupů. Naposledy jsme jej totiž viděli padat z vrtulníku do náručí ohavných nepřátel, mohli bychom tedy předpokládat, že z něj zbyly jen ohlodané kosti a hromádka vnitřností. Capcom ale už v minulosti sliboval, že se s Frankem ještě potkáme v budoucím DLC.

Včera jsme se dočkali jeho představení a vývojáři si pro nás tentokrát připravili něco originálního. Frank byl totiž zombifikován, barva jeho pleti chytla fešácký zelený odstín a jeho nejoblíbenější krmí se stal teplý mozeček. V rámci DLC Frank Rising se budete potácet městem hnáni neukojitelným hladem, dokud vás neobjeví bývalý spojenec. Frank sice dostane malou naději na uzdravení, rovnováha jeho lidskosti ale visí na vlásku. Nová podoba mu sice poskytuje zbrusu nové schopnosti, je ale také nucen krmit se lidským masem. Tuhle taškařici naleznete v season passu, nebo si ji můžete pořídit za necelých 10 dolarů, v přepočtu zhruba 250 korun. Vyjde už 4. dubna.

Mimo to Capcom oznámil další přídavek, který bude dostupný za stejnou cenu, má však snad ještě šílenější náplň. A hlavně název. DLC jménem Super Ultra Dead Rising 4 MiniGolf provede Franka starým známým obchoďákem a přilehlou oblastí a umožní mu zahrát si na místních drahách vražednou variaci na mini golf. K dispozici budou nové kostými, specializované golfové hole a hlavně multiplayer, který si buď můžete zahrát online se třemi dalšími kamarády, nebo doma na gauči v kooperativním tahovém režimu. I tento přídavek bude součástí season passu a vyjít by měl v průběhu následujících měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama