Staňte se na týden manažerem F1 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Staňte se na týden manažerem F1 zdarma

Staňte se na týden manažerem F1 zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 3. 2017 12:33 2
Reklama

Znáte hru Motorsport Manager od studia Playsport Games, kterou na PC vydala Sega? Velká chyba, kterou musíte okamžitě napravit. Původně mobilní manažer, v němž se stanete šéfem závodního týmu, sbíral výborná hodnocení a nyní si ho můžete vyzkoušet zdarma.

Motorsport Manager nejprve vyšel v roce 2014 na iOS, o rok později pak na Androidu a loni na podzim se právem dočkal také verze pro Windows, Mac a Linux. Pokud jste někdy snili o tom, jaké by to bylo vést vlastní stáj F1, jste na správné adrese. A nic na tom nemění ani skutečnost, že se tento titul nemůže pochlubit oficiální licencí.

Teď je Motorsport Manager k dispozici dalších šest dní zdarma na vyzkoušení na Steamu. Pokud se vám hra zalíbí, můžete si ji do konce týdne zakoupit s padesátiprocentní slevou. Dáte pak za ni namísto 35 eur jen necelých osmnáct.

Dokážete s vlastním motoristickým týmem vystoupat až na vrchol? Vaším úkolem je sestavit celou stáj, najít správné lidi, vyvíjet monopost, určit týmovou strategii pro závodní víkend a během samotné jízdy pak udílet pokyny svým pilotům.

Neobejdete se ale ani bez mechaniků a konstruktérů. Na paměti musíte mít chemii ve svém týmu, hledat sponzory, investovat do vývoje a samozřejmě během závodu ve správný moment naplánovat zastávku v boxech. A další třeba ve chvíli, kdy se schyluje ke změně počasí.

Týdenní trial je velkorysá nabídka. Určitě jej nezmeškejte, pokud jsou formule vaší vášní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama