Podívejte se na záběry a novou mapu v Quake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na záběry a novou mapu v Quake

Podívejte se na záběry a novou mapu v Quake

David Plecháček

David Plecháček

22. 3. 2017 15:59
Reklama

Bethesda pomalu začíná přitápět pod kotlem a informací o chystaném Quake Champions přibývá. Naši sbírku rozšíří nové gameplay video, které nejen, že ukazuje nový díl v akci, ale především představuje zbrusu novou mapu. Tou je tzv. Burial Chamber.

„Vstupte do Burial Chamber (pohřební komory, pozn. red) a postavte se čelem k poslednímu soudu v Quake Champions. Od arény, která je plná lávových kráterů, jenž brání bezpečnému průchodu, až po zrádné otevřené prostory, nikde není bezpečno,“ popisují vývojáři novinku, kterou si můžete prohlédnout na videu.

V posledních dnech se Bethesda snaží, aby se o její hře mluvilo. Ať to jsou postavy Nyx a Scalebearer, mapy, nebo platební model, který vyvolal rozporuplné reakce, kolem nového dílu je poměrně živo. „Nebojte se, Champions je pořád starý dobrý Quake,“ ujišťovala Jessica Famularo, členka týmu id Software. 

Uvidíme, jak si Bethesda s pokračováním letité série povede. Zatím se jí to dařilo náramně – úspěch slavila jak s Wolfensteinem, tak s loňským Doomem. Quake bude ale oříšek nejtěžší. I proto, že se novinka zkrátka a dobře musí být PC exkluzivní. Vývoj takové hry by byl na konzolích obtížný.

Datum vydání neznáme, ale hra zanedlouho vstoupí do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama