Stahujte demoverzi textovky Stories Untold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demoverzi textovky Stories Untold

Stahujte demoverzi textovky Stories Untold

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 3. 2017 16:23
Reklama

Příběhy o strašidelných domech a místech jsou staré jako lidová tvořivost sama, nedávno představená adventura Stories Untold však přeci jen slibuje být alespoň v něčem originální. Své o tom mohou vypovídat již jen pouhé hardwarové požadavky zveřejněné v rámci Steamu, kde se také nově objevuje i hratelná demoverze hry.

Co se oněch samotných nároků týče, tak vás může potěšit, kterak je míra náročnosti hry velmi přátelská i k letitému hardwaru. Vedle toho vás na nich každopádně může zaujmout doporučení zhasnout světla a nasadit si sluchátka. Jedině tak si prý lze tuto moderní textovou adventuru řádně vychutnat. A prozkoumat toto tvrzení ostatně můžete na vlastní kůži sami. Stačí jen vyčkat do setmění, stáhnout něco málo dat a pustit se do první epizody, kterou tvůrci z týmu No Code ruku v ruce s vydavatelstvím Devolver Digital vypouštějí do světa (a která by měla být rozšířenou verzí originálu ze serveru Itch.io). Samozřejmostí je i doprovodná slevová akce, díky níž lze balík celkově čtyř epizod získat za zhruba 200 korun.

A že tato procházka do potemnělé krajiny dokreslené děsivou mocí lidské představivosti stojí za to, o tom se vás již snaží přesvědčit trailer zdůrazňující úspěchy hry napříč médii. Ten láká do epizody jménem The House Abandon i na atmosféru, jež nápadně připomíná seriál Stranger Things z produkce Netflixu a jež slibuje být dostatečně silným lákadlem do světa záhadných kazet. Ty jsou aktuálně čtyři, kopírují počet epizod a všechny mají stejného jmenovatele – jednu děsivou noční můru. Více se už ale můžete dočíst na webu hry, na Steamu, anebo v naší předešlé aktualitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama