Video láká na další díl The Walking Dead
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video láká na další díl The Walking Dead

Video láká na další díl The Walking Dead

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 3. 2017 09:01 1
Reklama

Jak už jsme připomínali včera v novince o Strážcích Galaxie, 28. března vychází třetí epizoda adventurní série The Walking Dead: A New Frontier od Telltale Games. Jinými slovy, třetí část třetí sezóny. Láká na ni nový trailer.

První dvě epizody vyšly společně 20. prosince, vydání třetí připadá na úterý a další dvě pak na hráče ještě čekají. Třetí epizoda nese podtitul Above the Law a jejím hlavním motivem má být dilema, zda upřednostnit rodinu, do které se člověk narodí, anebo tu, kterou si sám utvoří.

Nová část vychází současně na PC, PS4, Xboxu One, iOS i Androidu. Autoři si při této příležitosti pochvalují přijetí prvních dvou dějství. Znovu přitom studio Telltale připomíná, že A New Frontier slouží nejen jako třetí sezóna pro veterány série, kteří už za sebou mají dvě předchozí série, ale může stejně dobře fungovat i jako vstupní bod pro úplné nováčky.

Možná i proto tým nehovoří v oficiálních materiálech o řadě A New Frontier jako o třetí sezóně moc často. Aby neodradil začínající hráče. Podle vývojářů je příběh ušitý na míru novým hráčům.

Přesto pochopitelně zohledňuje rovněž vaše volby z předchozích her, pokud jste už s nimi měli zkušenost. Jednak je možné importovat starší uložené pozice, případně nakonfigurovat svět tak, aby odpovídal událostem, které jste prožili.

Připomínáme, že kromě série The Walking Dead aktuálně studio pracuje také na epizodické adventuře Guardians of the Galaxy: The Telltale Series a druhé sezóně Hry o trůny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama