Vychází Day of Infamy, sledujte trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Day of Infamy, sledujte trailer

Vychází Day of Infamy, sledujte trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 3. 2017 12:00 2
Reklama

O zvláštnostech a specifikách on-line akce Day of Infamy jsme vás informovali před necelými dvěma týdny – tehdy také tvůrci oznámili konečné datum vydání plné verze hry, a to také dodrželi. Nově se tedy můžete podívat na launch trailer, který láká do zapojení do této válečné vřavy zasazené do nedávné minulosti.

Day of Infamy nabízí hru za celkově až tři frakce, na třicet zbraní a k tomu výběr z devíti tříd vojáků. Tím nejvýznamnějším prvkem hry je ale pravděpodobně důraz na taktickou stránku hry, jež je má v Day of Infamy zejména podobu možnosti hrát za velitele. Ten má ve srovnání s běžným pěšákem zcela jiné možnosti a může ve spojení s ostatními členy týmu zvrátit průběh bitvy. Dalším významným prvkem hry je pak podpora modifikací, jež nesla ovoce už v samotném programu předběžného přístupu.

Za necelých 600 korun si hru můžete na Steamu pořizovat již nyní a přesvědčit vás mohou například komentáře a recenze uveřejněné na kartě hry na zmíněné platformě. Přiložený trailer pak odhaluje titul v celé jeho kráse a jak vidno, vystačit si budete muset s minimem. Zapomenout tedy musíte například na podporu v podobě mapy či jakéhokoli radaru – tady jde zkrátka o čistokrevnou akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama