Beta Mirage: Arcane Warfare dnes startuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Mirage: Arcane Warfare dnes startuje

Beta Mirage: Arcane Warfare dnes startuje

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 3. 2017 14:32
Reklama

Před časem vás Jirka ve své novince informoval o tom, že multiplayerový titul Mirage: Arcane Warfare od autorů z Torn Banner Studios již brzy čeká uzavřený beta test. Jestliže jste si hru předobjednali, můžete se již dnes pustit do boje. Zároveň jsme se konečně dozvěděli, kdy hra vyjde v celé své kráse.

Napřed ale ještě pár slov o beta testu. Každý, kdo si předobjednal standardní nebo speciální edici, se již dnes může zapojit do hraní a nadto dostane k dispozici jeden klíč navíc, aby mohl pozvat do hry i kamaráda. V betě si budete moci vyzkoušet všech šest hratelných tříd postav a dvě třídy magických schopností. Test bude pravidelně střídat jedenáct rozdílných prostředí a pětici herních módů.

Představena bude i nová postava, pojmenovaná Entropist. Tento hromotluk s kouzelnými schopnostmi má zálibu v barových rvačkách, víně a nemravnostech. Umí léčit své spolubojovníky a v nouzi si může přivolat létající koberec. Jestliže vás beta test zaujme, můžete začít přemýšlet o pořízení plné verze. Ta vyjde 23. května, prozatím jen na PC. Prezident studia Torn Banner Steve Piggot v tiskové zprávě prohlásil, že Mirage je v zásadní fázi svého vývoje a vývojáři se již těší, až se s hráči podělí o výsledky své práce v beta testu. Jejich zpětná vazba pak umožní vyladit finální produkt.

Jméno vývojářského týmu vám může být povědomé díky středověké multiplayerové akci Chivalry: Medieval Warfare. Na rozdíl od špinavého evropského středověku se však Mirage inspiruje arabskou a perskou estetikou, a hlavně kromě chladné oceli dává prostor i rozličným magickým schopnostem. Můžete si vybrat, zda budete svalnatým válečníkem, mrštným zabijákem nebo mocným kouzelníkem, ve svém jádru je ale chivalry stále akcí z pohledu první osoby, která klade hlavní důraz na hráčovy schopnosti. Start bety doprovází i nový trailer a hlavně oficiální průvodce, z nějž si můžete o hře udělat docela dobrý obrázek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama