F2P Dauntless v dubnu vejde do alfa verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka F2P Dauntless v dubnu vejde do alfa verze

F2P Dauntless v dubnu vejde do alfa verze

David Plecháček

David Plecháček

27. 3. 2017 15:21
Reklama

Pamatujete na The Game Awars? Na pódiu se objevily hry LawBreakers, Zelda, Halo Wars, Andromeda, Prey, Death Stranding, další sérii The Walking Dead od Telltale, a také… Dauntless. Oznámení nové hry možná na tak velké akci zapadlo a dlouhou dobu jsme o novince ze studia Phoenix Labs neslyšeli.

Možná by stálo za to si akční hru představit. Free-to-play hra, která je ve vývoji pro PC, nápadně představuje hry ze série Monster Hunter. Trailer, který se na TGA objevil, tuto skutečnost reflektoval jen vágně, proto si na konci této novinky můžete pustit i záběry přímo z vyvíjeného titulu, které jsou mnohem průkaznější.

Pro PC hráče, kteří dlouhá léta po svém Monster Hunterovi toužili, je Dauntless skoro jako dar z nebes. Určitou variantou, jak se ke hře dostat v předstihu, je přihlásit se do alfa testování. Registrací na stránkách hry se můžete přihlásit o předběžný přístup do hry. Počet míst je samozřejmě omezený, takže se nemusí a pravděpodobně se ani nedostane na všechny.

Jak se píše na stránkách, uzavřená alfaverze se rozběhne někdy ke konci dubna. Pokračovat bude do léta, přičemž do té doby by měli vývojáři neustále přidávat nové a nové věci. Poté by měla být k dispozici otevřená beta. Plná hra vyjde do konce tohoto roku. Zkontrolovat si už můžete i předběžné systémové požadavky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama