MP Street Fighteru V na týden zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MP Street Fighteru V na týden zdarma

MP Street Fighteru V na týden zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 3. 2017 11:54 1
Reklama

Tento týden si můžete vyzkoušet bojovku Street Fighter V od Capcomu na PC úplně zdarma, respektive její multiplayerovou část. Hra bude k dispozici na Steamu od zítřka, tedy od 28. března, až do 3. dubna.

Na výběr budou všechny postavy a pokud jde o on-line módy, nebude tato testovací trial verze nijak omezena. Jejím smyslem je představit hráčům nové funkce a vylepšení po stránce multiplayeru. Nemá chybět žádný z kompetitivních režimů ani postav včetně těch nových, jako je Akuma nebo Kolin. Až hráči pomohou vylepšenou Capcom Fighters Network řádně otestovat, objeví se oficiálně na PC i v PS4 verzi.

Kromě mnoha jiných změn přináší například takzvaný Rage Quit Penalty System. Díky němu bude možné z ikony profilu snadno identifikovat hráče, který má tendenci nápadně často odpojením řešit své selhání v soubojích. Takto označené borce navíc bude matchmaking "poťouchle" párovat a zohledňovat jejich status při vyhledávání dalších potenciálních soupeřů.

Hráči se dále mohou těšit rovněž na detailnější statistiky v profilu, filtrování žebříčků na základě země či ligy nebo vyhledávání hráčů ve stejném regionu. Vylepšení dozná i správa přátel, zkrátí se nahrávací časy a matchmaking se bude vyhýbat tomu, aby vás opakovaně spojoval se stále stejnými soupeři, což určitě někdy pocítil na vlastní kůži úplně každý hráč bojovek.

Street Fighter V neoslnil při svém vstupu na trh tolik, jak se doufalo. Je ale jistě chvályhodné, že na něm autoři nadále pracují a snaží se zohlednit postupně všechny výtky, které se na adresu nejnovějšího dílu populární série snesly. Brzy koneckonců bude mít ještě početnější konkurenci. Na trh míří pokračování Injustice i Tekken 7.

Pokud se vám Street Fighter V netrefil do noty, můžete zkusit například čtyřku v edici Ultra, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Dead or Alive 5: Last Round, Mortal Kombat X nebo koneckonců první Injustice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama