Lego City Undercover vychází už příští pátek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego City Undercover vychází už příští pátek

Lego City Undercover vychází už příští pátek

David Plecháček

David Plecháček

29. 3. 2017 15:14
Reklama

Lego City Undercover je všeobecně kladně přijímaný titul, který ale díky tomu, že vyšel exkluzivně na Wii U, prosvištěl veřejností téměř bez povšimnutí. Letos se agent Chase vrací zpět, tentokrát ve verzi pro Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One a PC. Hra vychází už příští pátek. Při této příležitosti vychází i nový trailer.

Tentokrát na to nebude Chase McCain sám. Vývojáři už v minulosti přislíbili kooperační režim s podporou split-screenu. Po nemastném neslaném Lego Worlds možná právě Undercover nabízí vyžití, ve které jste doufali, neboť se jedná o městskou akci, která leccos čerpá z legendární série GTA.

Stejně jako v „kopírované“ předloze na vás čeká široký vozový park, a to ať se budete přepravovat po zemi, na vodě nebo ve vzduchu. Trailer slibuje přes sto typů jednotlivých dopravních prostředků.

Ani ne měsíc po Lego Worlds přichází další hra, kterou především Switch potřebuje jako sůl. Na druhou stranu, Undercover by mělo zajímat i další hráče, neboť například na agregátu Metacritic hra dosahuje osmdesáti procent, a z naší recenze Wii U verze si odnesla plný počet bodů.

Lego City Undercover vychází v Evropě 7. dubna. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama