Nové video ze Syberie 3. Vychází za tři týdny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video ze Syberie 3. Vychází za tři týdny

Nové video ze Syberie 3. Vychází za tři týdny

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 3. 2017 10:03 2
Reklama

Francouzský tým Microïd na svém kanálu na YouTube zveřejnil příběhovou upoutávku na adventuru Syberia 3. Hra v Evropě vychází už 20. dubna a pyšní se českými titulky nejen na PC, ale i na konzolích PS4 a Xbox One.

Dvouminutový trailer naopak v tuto chvíli nechává stranou port pro Nintendo Switch, který by měl vyjít později v průběhu letošního roku. Hudbu má na svědomí izraelský skladatel Inon Zur, který se specializuje na herní soundtracky a v jeho portfoliu byste kromě čtyř Star Trek her našli třeba série Fallout, Dragon Age nebo Prince of Persia. A hlavně to byl on, kdo se postaral o hudební doprovod druhé Syberie.

Autoři lákají hráče na to, že budou moci svobodně prozkoumávat prostředí v míře, kterou předchozí díly nemohly nabídnout. Ostatně vůbec poprvé se pustíme do plně 3D světa, jenž má obsahovat originální trojrozměrné a prostorové hádanky. Z hlediska výtvarného pojetí a celkové stylizace by však novinka měla být věrná prvním dvěma hrám zachovat si svou jedinečnou atmosféru.

Syberii 3 u nás distribuuje Comgad. Konzolová verze bude stát 1299 korun, verze pro PC pak 1099 korun a navíc obsahuje i první dva díly série. V prodeji bude rovněž sběratelská edice za 3499 korun (konzole), respektive 2999 korun (PC). Ta bude obsahovat sošku Kate Walkerové, dvacetistránkový komiks, šedesátistránkový artbook, digitální soundtrack, plakát a dvě litografie.

Více podrobností o hře najdete v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama