Brzy vyjde vylepšený Planescape: Torment
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brzy vyjde vylepšený Planescape: Torment

Brzy vyjde vylepšený Planescape: Torment

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 3. 2017 07:23 2
Reklama

Nedávné vydání staromilského RPG Torment: Tides of Numenera muselo zcela nevyhnutelně v myslích řady hráčů oživit vzpomínky na původní Planescape: Torment, kultovní dílo z roku 1999 od již zaniklých Black Isle Studios. Pokud si chcete dobrodružství bezejmenného hrdiny, putujícího po bizarním světě, připomenout, již velice brzy k tomu dostanete příležitost.

Studio Beamdog, které v minulosti přineslo vylepšené edice Baldur’s Gate 1 a 2, totiž včera oznámilo, že tutéž péči hodlá věnovat právě Planescapu. Osmnáct let stará hra ve vyleštěné edici vyjde kromě PC také na Macu, ale dokonce i na tabletech s operačními systémy iOS a Android. Vývojáři ze studia Beamdog úzce spolupracují s Chrisem Avellonem, hlavním designerem původní hry, a konzultují s ním veškeré úpravy hratelnosti, opravy chyb a různá vylepšení, tak aby byla zachována původní vize.

Pokud si Planescape: Torment: Enhanced Edition pořídíte, můžete se těšit například na interface ve 4K. Velkou porci péče dostala také hudba, která byla kompletně remasterována. Mezi úpravy, které by měly Planescape více přiblížit dnešním hráčům, patří například možnost zvýrazňování záložek, přibližování jednotlivých oblastí, quickloot nebo combat log.

Vývojáři své oznámení doplnili i trailerem, který naleznete pod článkem. Dozvěděli jsme se i datum vydání. Planescape: Torment Enhanced Edition vyjde 11. dubna letošního roku. Necháte se zlákat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama