Funcom představuje Secret World Legends
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Funcom představuje Secret World Legends

Funcom představuje Secret World Legends

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 3. 2017 12:31
Reklama

Před měsícem jsme vás informovali o tom, že netradiční MMO RPG od vývojářské a vydavatelské společnosti Funcom čeká totální restart. Nyní jsme se v rámci nového tiskového prohlášení konečně dozvěděli, jakým způsobem se hra promění.

The Secret World bude ještě v průběhu letošního jara relaunchován s dodatečným podtitulem Legends. Soubojový systém a vývoj postav budou kompletně přepracovány, grafická podoba hry dozná výrazného vylepšení. Kompletní sbírka příběhových misí a tajemství, kterou vývojáři odhadují na více než 100 hodin hraní, bude od nynějška dostupná v rámci platebního modelu free-to-play. Už nyní se můžete zaregistrovat do beta testu pod následujícím odkazem.

Výkonný ředitel Funcomu Rui Casais v tiskové zprávě uvedl, že v uplynulých pěti letech dokázala hra Secret World vytvořit skutečně pamětihodné universum, které je unikátní pro své temné zasazení, vynikající design questů a vysoce kvalitní dabing. Secret Worlds Legends tyto základy použije pro započetí nové éry, přičemž nabídne svěží start pro nováčky i veterány.

K restartu se vyjádřil i producent hry Scott Junior: „Jedním z našich největších cílů bylo přepracování jádra hratelnosti tak, aby odpovídalo současnému standardu akčních RPG. Souboje v Secret  World Legends působí mnohem přirozeněji, systémy hry jsou intuitivnější, počátek hry má pro nové hráče lepší strukturu a mise mají vylepšený průběh, aby bylo posíleno tempo hry a postup hráčů. Poměrně zásadní zprávou je, že Secret World Legends resetuje pro všechny jejich postup v příběhu, aby nabídl svěží start. Nelekejte se ale, Legends poběží na odlišném serveru než původní hra, pokud budete chtít pokračovat v ní, nikdo vám bránit nebude.

Jestliže jste součástí Membership programu, můžete si svůj účet přenést do Secret World Legends. Nevyužitý zaplacený herní čas se vám převede na statut Patron, pokud jste v základní hře měli titul Gran Master, budete v Legends Patronem už napořád. Přesné datum restartu však bohužel zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama