Fanoušci vydali další část HD remasteru RE4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fanoušci vydali další část HD remasteru RE4

Fanoušci vydali další část HD remasteru RE4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 3. 2017 14:21 2
Reklama

Leckomu už lezou všemožné remastery Resident Evilů od Capcomu krkem. Zejména čtvrtý díl vrací vydavatel opakovaně do oběhu a ne vždy mu věnují vývojáři takovou péči, jakou by si fanoušci představovali. Ovšem modernizovat jej nechce jen Capcom, ale i šikovní nadšenci z řad komunity. Ti dnes vyslali do světa svůj očekávaný texture pack.

Resident Evil 4 HD Project si vytyčil úctyhodný cíl: postupně věrně remasterovat celou hru. Všechny textury mají až šestnáctkrát vyšší rozlišení, modely jsou mnohem detailnější, autoři si dokonce pohráli se světlem a stíny. Každý prvek byl znovu vytvořen tak, aby působil moderně a přitom zůstal věrný originální vizi. Ostatně přesvědčte se sami v přiloženém videu, jak neuvěřitelně hra prokoukla a jaké detaily z ní nadšenci vytáhli.

Už koncem ledna bylo oznámeno, že upgrade pro sekci, která se odehrává ve známém hradu, vyjde 31. března. A tak se také stalo. Takzvaný Castle Release už je připravený ke stažení na webu RE4HD.com. Celý balíček má velikost přibližně 4,7 GB a neobsahuje úvodní vesnici a přilehlé oblasti. Ty jsou součástí staršího packu Village Release, který má asi 4 GB a najdete ho pochopitelně na stejném webu. Dva roky staré video z této sekce je rověž níže.

Výsledek je obdivuhodný. K dokonalostí chybí už jen dokončit závěrnou část situovanou na ostrov. Již nyní je možné podívat se na nové obrázky, které dokládají, jak velký pokrok představuje rozdíl mezi původní a neoficiální HD verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama