Ukázka přibližuje hrdinku Town of Light
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka přibližuje hrdinku Town of Light

Ukázka přibližuje hrdinku Town of Light

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 3. 2017 14:05 1
Reklama

Na PC se first person horor The Town of Light již podíval, a jelikož je ještě v plánu konzolový debut, tak se nyní můžete podívat na další z řady ukázek. Ta však tentokrát nekombinuje příliš záběrů přímo ze hry a zaměřuje se spíše na její emotivní příběh.

Dočkáte se tedy představení šestnáctileté Renée, jež se souhrou nešťastných náhod ocitla na nezáviděníhodném místě – v italském sanatoriu, jež je vyhlášené svými nevybíravými praktikami a jež je navíc zcela reálným místem s mrazivou minulostí. Příběh Renée je přitom pochopitelně smyšlený, již před vydáním původní PC verze se vývojáři však chlubili tím, kterak události příběhu vycházejí z reálných podkladů i průzkumu.

Přesvědčit se o tom v přiložené ukázce ale můžete již sami a dozvědět se tedy kupříkladu můžete i to, že se Renée narodila svobodné matce a ta měla jako taková v Itálii dvacátých let velmi těžkou výchozí situaci. Vlastní matka se o Renée nedokázala kvalitně postarat a díky tomu následně šestnáctiletá dívka končí v psychiatrické léčebně. V porovnání s dnešní dobou však takové instituce tehdy vypadaly diametrálně odlišně. A odtud také pramení celkové vyznění příběhu hry a pochůzky prostorami zcela opuštěné budovy jsou díky tomu napínavé a k tomu i plné bolestivých vzpomínek.

Po představení samotné hrdinky se tvůrci věnují popisu její tvorby i událostí ve hře – nejprve přicházeli s jednotlivými aspekty její osobnosti a z toho nadále plynule vyplývaly i události jejího příběhu. Ten dorazí na konzole v průběhu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama