RTS Steel Division ukazuje první trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RTS Steel Division ukazuje první trailer

RTS Steel Division ukazuje první trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 4. 2017 08:18 2
Reklama

Měsíc po představení nové historické válečné RTS od vydavatele Paradox Interactive a vývojářů z týmu Eugene Systems se můžete pokochat i prvním trailerem představujícím záběry z betaverze hry a tedy i přímo z jejího enginu.

Sami se tedy můžete přesvědčit o tom, kterak engine IRISZOOM naplňuje sliby o zobrazení detailního prostředí, jež vypadá atraktivně i při maximálním přiblížení až na úroveň jednotek. Stejně tak záběry odhalují i taktický pohled na bojiště s maximálním oddálením a tvůrci strategií R.U.S.E. a Act of Aggression tím lákají do jedné atraktivně vypadající historické lekce.

Ta přitom ale nebude zejména o grafickém vzezření hry, ale co možná nejvíce o důrazu na taktickou stránku hry, jež celkem nabídne až na čtyři stovky odlišných a historicky přesných jednotek. Ty půjde na bojištích prohánět buďto v rámci příběhové kampaně, anebo v multiplayeru, ve kterém se proti sobě může utkat až 20 hráčů naráz (10v10). Oba režimy přitom slibují svůj příklon k realismu podtrhnout nadále například tím, že mapy severního francouzského regionu tvůrci slibují vytvářet na základě reálných leteckých snímků.

Hra zamíří ještě letos na PC, datum vydání však tvůrci ani vydavatel ještě neodhalují a budeme si tedy muset ještě počkat, Steam stránka hry však odhaluje, že ono čekání zřejmě příliš dlouhé nebude. Pro bližší informace pak doporučujeme kromě oné stránky v obchodu také zavítat do naší předešlé aktuality, ve které Jirka hru i její principy blíže představil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama