Nové informace o rozšířeních Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o rozšířeních Destiny 2

Nové informace o rozšířeních Destiny 2

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 4. 2017 16:41 11
Reklama

Vydání Destiny 2 se v uplynulém týdnu z pouhé chiméry a předmětu spekulací stalo realitou 8. září letošního roku na sebe znovu vezmeme role Guardianů, abychom bránili matičku zemi před zlovolnými cizími nájezdníky. Destiny 2 ale samozřejmě dostane i season pass a právě něj se týká následující zpráva.

Podobně jako v případě data vydání se i dnešní informace dostaly na svět předčasně, a to díky nejmenovanému zaměstnanci obchodního řetězce GameStop. Ten se na internetu podělil o oficiální dokument, který Bungie, potažmo vydavatelství Activision, do obchodu poslali. Kromě již známých informací o datu vydání a podporovaných platformách jsme se dozvěděli například to, že k předobjednávce dostane prvních několik desítek šťastlivců figurku největšího frajera mezi Huntery, kterým je samozřejmě Cayde-6. Také budou mít předběžný přístup do beta testu hry.

Mnohem zásadnější je ale termín vydání rozšíření. Destiny 2 dostane v rámci season passu dvě velké expanze, podobně, jako tomu bylo v případě prvního dílu. První větší DLC by mělo vyjít ještě letos v zimě, tedy zhruba 3 měsíce od vydání základní hry. To druhé je pak naplánováno na jaro příštího roku. Rozšíření nabídnou nové příběhové mise, zbraně, vybavení a nové kooperativní i kompetitivní aktivity.

Zajímavá je také spekulace o tom, čeho se budou expanze týkat. Reklamní matereriál k season passu obsahuje dva motivy, tím prvním je oko Osirise, druhým pak symbol Rasputina. Fanoušci prvního dílu si jistě vzpomenou, že Osiris je Warlock, který žije na Merkuru, s nikým se příliš nestýká a jeho učedníci pořádají turnaje Trials of Osiris. Rasputin je zas takzvaný Warmind, umělá inteligence, která nás měla ochránit před Temnotou. I jemu se už v prvním díle dostalo pozornosti.

Jsme zvědavi, nakolik dokáže Destiny 2 naplnit naše očekávání, co se týče pravidelného přísunu nového obsahu a inovací v podání herního světa. Doufejme, že se pokračování stane tím, čím měl být už první díl. Hra vychází na PS4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama