Plošinovka SkyKeepers vás odpoutá od země
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka SkyKeepers vás odpoutá od země

Plošinovka SkyKeepers vás odpoutá od země

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 4. 2017 14:40
Reklama

Posledního března na Steam dorazila zajímavá plošinovka jménem SkyKeepers, jež v sobě kombinuje atraktivní soubojový systém a mysteriózní tématiku na hony vzdálenou naší kultuře.

Ve SkyKeepers se chopíte role chlapíka Tangi, kmenového stařešiny, jež kdysi vedl vlastní prosperující vesnici. Tu však stihla tragédie, Tangi na místě zkameněl a vesnice následně zcela zchátrala pod útoky zlých duchů Wa'Kine. Rok od uplynutí tragédie se Tangi probírá a vydává se na cestu pomsty a za záchranou vlastní domoviny, jednoduché to však pochopitelně nebude.

V této akční plošinovce se pustíte do barevných soubojů s monstry, které lze řetězením jednotlivých útoků v efektní komba posílat do vzduchu a následně se k nim teleportovat s cílem udržet tempo bitevní vřavy po co možná nejdelší dobu. Odměnou je pak kromě jistého pocitu zadostiučinění také rychlejší zisk pomoci pro vlastní vesnici, jež se s každým dalším úspěchem více a více přibližuje své tehdejší slávě. Toto opětovně vybudované zázemí pak znamená i to, že Tangi rychleji získává nové a nové zkušenosti a spolu s nimi i nové schopnosti a dovednosti.

K tomu tvůrci do hry přislíbili přinést intuitivní ovládání, atraktivní příběh o vyrovnávání se se ztrátou, propracovaný crafting (vytvářet lze například bomby či jednotlivé zbraně) a koneckonců také zajímavou grafickou stránku. Tu už ostatně můžete vidět na okolních obrázcích, anebo v přiloženém launch traileru.

Plná verze hry je za něco málo přes 400 korun na Steamu dostupná již nyní (konzolové verze pro Xbox One a pro PlayStation 4 jsou zatím dostupné pouze v severní Americe) a těch prvních pár uživatelských recenzí zatím pojednává o kvalitní a svižné zábavě. Tak s chutí do toho. A pokud se do hry podíváte, tak se s námi určitě podělte o své dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama