V Andromedě (ne)našli záhadnou zbraň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Andromedě (ne)našli záhadnou zbraň

V Andromedě (ne)našli záhadnou zbraň

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 4. 2017 08:46 16
Reklama

I když se na nový Mass Effect snesla značná kritika, spousta lidí jej hraje a titul si užívá. Všímaví fanoušci si přitom všimli, že v Andromedě se objevuje minimálně jedna z zbraň, kterou hráč nemůže získat. A rádi by to změnili.

Jeden z hráčů na Twitteru upozornil na zbraň, které si všiml ve filmečcích, ale sám ji nedokázal najít ani vyrobit. S odpovědí přispěchal přímo jeden z hlavních designérů Ian S. Frazier. Zbraň se jmenuje X5 Ghost a šlo o jeden z raných návrhů. Nakonec si z ní ale hráč nevystřelí, protože jde jen o rekvizitu. Funkční není.

Nicméně vývojáře zaujal zájem o tuto digitální maketu, a tak už zkoumají možnosti, zda by z ní mohli prostřednictvím některého z příštích patchů udělat funkční kus vybavení. V návaznosti na kritiku a smíšené přijetí už BioWare minulý týden zveřejnili prohlášení, jeho prostřednictvím slibují další vylepšení.

Budoucí plány by mohlo studio nastínit už zítra, tedy v úterý 4. dubna. Tým poděkoval za zpětnou vazbu, pozitivní i negativní, s tím, že bude hrát důležitou roli v jeho další podpoře titulu. Zítra se tak pravděpodobně dozvíme něco o tom, jak se bude hra opravovat, ale také o dalších plánech s obsahem, především tím pro multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama