Zahrajte si Crysis v Grand Theft Auto V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si Crysis v Grand Theft Auto V

Zahrajte si Crysis v Grand Theft Auto V

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2017 08:58 1
Reklama

Když se řekne Crytek, vybaví se vám zpravidla dvě věci – CryEngine a série Crysis. Německá společnost se dlouhodobě potýká s problémy, které vyústily v masivní propouštění a rozpuštění některých interních studií, a protože to vypadá, že žádná velká hra jen tak nevyjde, musíme se spokojit jen s tím, co máme.

Nebo alespoň s nějakou částí. Série Crysis byla opěvována hned z několika důvodů. Bezesporu to vždycky byla technicky precizní záležitost a ve své době vždy představovala určitý benchmark vašeho počítače. Ale ani po hratelnostní stránce Crysis nikdy nestrádalo. Mohl za to především nanooblek, který díky přednastavitelným režimům měnil kompletně zážitek ze hry.

JulioNIB si řekl, že by si to samé chtěl užít i v jeho oblíbené hře – v GTA V. Talentovaný modder přinesl do pátého dílu série nanooblek se vším, co k němu patří. Stejně jako v Crysis, i v Grand Theft Auto V si díky tomu můžete zvolit, zda využijete sílu vašeho obleku pro vyšší rychlost, větší sílu, neviditelnost nebo si zvolíte jeho obrannou vlastnost.

Kromě toho se promění i HUD, tak, jak v sérii Crysis vypadá. Se všemi těmito úpravami souvisí i úprava zbraní – ať už přes jejich modifikace, tak i pro režim střelby. Stejně jako v předloze, i v GTA si můžete přepnout mezi automatem a střelbou po dávkách/jednotlivých nábojích. Zvolený režim se následně projeví i v HUDu.

Pokud dáváte přednost druhém dílu, modder do hry vložil i rozhraní a schopnosti spojené s nanooblekem V2. Všechny změny si určitě prohlédněte v přiloženém videu. Pokud se vám mod zalíbí, stáhněte si ho zde. Nanoobleky jsou poté ke stažení zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama