Vyzkoušejte si Dishonored 2 v trialu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Dishonored 2 v trialu

Vyzkoušejte si Dishonored 2 v trialu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 4. 2017 08:29 6
Reklama

Pokud jste se stále nerozhodli ke koupi druhého dílu pochumrné akce Dishonored od vývojářů ze studia Arkane, pak máte možnost navnadit se na tu správnou atmosféru prostřednictvím trial verze. Od 6. dubna budete moci bezplatně vyzkoušet tři úrovně z plné hry na všech platformách.

K demoverzi se dostanete prostřednictvím PlayStation Network, Xbox Live, resp. Steamu. Příjemné je, že jediné omezení činí již zmiňovaný počet dostupných úrovní, jinak je ale zcela na vás, zda si zahrajete za Emily nebo Corva, případně kolik času v úrovních strávíte a jakým způsobem je projdete.

Samozřejmostí je pak možnost přenést si uloženou pozici do plné verze, pokud se rozhodnete k její koupi, před vlastním hraním vás ale pro jistotu ještě odkazujeme na recenzi. Do hodnocení se na Hrej pustil Vojta Dřevíkovský a udělil vysokou známku 4/5. Upozorňuje na ztrátu kouzla, budete-li hrát Dishonored 2 opakovaně, ale na druhou stranu uvádí, že míra volnosti a možnost volit si pomocí zvláštních schopností svůj vlastní styl, je obrovskou a neoddiskutovatelnou devizou hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama