Quake Champions  láká hráče do akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quake Champions láká hráče do akce

Quake Champions láká hráče do akce

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 4. 2017 10:00 3
Reklama

Několik posledních týdnů nás vývojáři z id Software prostřednictvím Bethesdy pravidelně zásobovali novými materiály k akci Quake Champions. Představili několik postav i arén, ukázali něco málo ze hry. Nyní konečně došlo také na gameplay trailer, který předznamenává start uzavřené bety.

Zdá se, že hra snad neztratila moc ze své frenetické rychlosti, ale to naplno prokáže až nadcházející test. Hlavním hrdinou nesestříhané dvouminutové ukázky je už dříve představený Anarki, který by měl vynikat právně svou rychlostí a obratností.

Pokud jste tak ještě neučinili, určitě se zkuste přihlásit do bety. Odstartuje už zítra, tedy ve čtvrtek 6. dubna. V dalších vlnách pak budou vpouštěni do testu noví hráči, slibují autoři. Ještě letos by pak měla vyjít plná verze pro PC, na kterou snad někdy v budoucnu navážou konzolové verze. Port ovšem studio neslíbilo, jen jej nevyloučilo.

Na hře dělá spolu s id Software ještě studio Saber Interactive, které dříve pracovalo na zrušených Halo Online, Halo: The Master Chief Collection, Halo: Combat Evolved Anniversary, ale i vlastních akcích TimeShift a Will Rock. Právě jejich engine se stal základem hybridní technologie, která Quake Champions pohání. Nejde tedy o id Tech 6 z posledního Dooma, jak se stále někteří hráči mylně domnívají.

Hra byla představena loni v červnu v Los Angeles na E3. Největší obavy panují stran novinky s šampiony, protože jednotliví hrdinové mají nově některé unikátní schopnosti. Problematiku free-to-play modelu snad vyřešilo alespoň částečně ujištění studia, že hráči, kteří dávají přednost normální celé hře za plnou cenu, budou moci okamžitě bezplatnou verzi upgradovat na klasickou. Cenu ale autoři zatím neprozradili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama