Představuje se Slash z Quake Champions
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představuje se Slash z Quake Champions

Představuje se Slash z Quake Champions

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 4. 2017 12:50
Reklama

Setřást dotěrné pronásledovatele jako nikdo jiný bude zřejmě umět nově představená šampionka Slash. Podobně jako Anarki je i ona vybavena nebezpečným "sportovním" náčiním. Namísto prkna ale obula do arény futuristické brusle.

Ty jí propůjčují nejen neobyčejnou rychlost a obratnost, ale i dvojici speciálních schopností, s nimiž bude nebezpečnou defenzivní hrdinkou. I tato šampionka se objeví v uzavřené betaverzi, která startuje dnes.

Její aktivní speciálka se jmenuje Plasma Trail a dovoluje ji zanechat za sebou zářící stopu, která potrestá každého, kdo se jí dotkne ve snaze dostihnout Slash. Stiskem tlačítka je možné tuto cestičku nechat také kdykoli explodovat. Schopnosti lze využít rovněž k nastražení pasti, dokonce je možné uzavřít nepřátele do improvizované "klece", z níž není úniku.

Její pasivní dovednost se jmenuje Crouch Slide a Slash je díky ní neztrácí rychlost ani v případě, že se potřebuje přikrčit. To z ní dělá mnohem menší, ale stále velice pohyblivý cíl. Navíc je v dřepu obratnější než většina ostatních šampionů a dokáže hbitě měnit směr.

Slash přirozeně není v sérii Quake žádným nováčkem. Objevila se už ve třetím dílu s podtitulem Arena. Šlo samozřejmě o jednu z hratelných postav. Určitě se podívejte na nové video, které srozumitelně demonstruje přednosti této hrdinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama