Ukázka The Surge odhaluje taje lootu hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka The Surge odhaluje taje lootu hry

Ukázka The Surge odhaluje taje lootu hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 4. 2017 14:02 2
Reklama

Tvůrci hardcore fantasy RPG Lords of the Fallen si na 16. května chystají další akční RPG, tentokráte však s titulem The Surge zamíří do budoucnosti a do světa, v němž se něco ošklivě pokazilo. Základy příběhu si můžete oživit nedávnou CGI ukázkou, dnes se každopádně můžete pokochat videem dalším, jež se zaměřuje na unikátní loot systém hry.

Ten připomíná drobnou akci Severed, v níž šlo především o uřezávání končetin nepřátelům a o jejich nasazování na postavu vlastní. The Surge nabídne v podstatě to samé – hlavní hrdina může nahrazovat jednotlivé části svého exoskeletu částmi padlých nepřátel a tím sám sobě propůjčovat i lepší schopnosti. To v zásadě tvoří i kostru RPG systému, jehož podobu přiložená ukázka také odhaluje. Zároveň se tímto systémem otevírají možnosti i taktickému přístupu – hráči totiž budou muset volit, jak se k protivníkům postavit. Lehčí způsob boje může znamenat ztrátu cenné kořisti, risk však naopak může přinést zisk v podobě nové zbraně či mocné levačky.

Zcela detailní ukázku však neočekávejte a stejně tak přiložené video ani nedoprovází jindy obvyklý komentář – zde se jedná o prostou ukázku toho, jak se hráči mohou zaměřit na konkrétní končetinu (anebo hlavu) protivníka a o tu jej následně připravit. Následuje návštěva odpovídající montážní stanice a instalace nové části exoskeletu na postavu hráče. Výsledkem má ve finále být nepřeberné množství kombinací, jež se projevují jak statistikami avatara, tak i navenek ve formě odlišného vzhledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama