Modder spojil Dark Forces a Duke Nukem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modder spojil Dark Forces a Duke Nukem

Modder spojil Dark Forces a Duke Nukem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 4. 2017 13:40 1
Reklama

Jestliže nedáte dopustit na staré FPS z poloviny devadesátých let, měli byste zbystřit. Vyšla totiž nová verze modifikace Duke Forces pro Duke Nukem 3D. Mod, lépe řečeno totální konverze, jednoduše překlopí veškerý obsah DN3D do prostředí Hvězdných válek.

Platí to pro zbraně, nepřátele, kulisy, hudbu, prostě vše podstatné. Většina z toho se zakládá právě na na Dark Forces z roku 1995. Poprvé modifikace pro o rok mladší DN3D vyšla loni v květnu, nová verze přináší ale skoro po roce spoustu vylepšení: novou epizodu Darth Nukem včetně cutscén, nové nepřátele i lepší grafiku.

Sílu, respektive některé její schopnosti, už můžete používat od samého začátku. V nové verzi se také objevuje několik nových singlových levelů, které mají na svědomí někteří z nejlepších designérů z řad komunity. Aktuální verzi této totální konverze najdete na webu Mod DB.

Na svědomí ji má modder s přezdívkou DeeperThought. Potřebujete samozřejmě původní hru. Pokud si chcete o celém projektu udělat lepší obrázek, určitě se podívejte na aktuální trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama