Zahrajte si první mise z Dishonored 2 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si první mise z Dishonored 2 zdarma

Zahrajte si první mise z Dishonored 2 zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 4. 2017 08:21 3
Reklama

V Microsoft Storu, PlayStation Storu i na Steamu už byste měli najít velkorysou demoverzi stealth akce Dishonored 2. Výborně hodnocený titul od Arkane Studios vyšel v první polovině listopadu a zkušební verze vás seznámí s jeho unikátním světem.

K dispozici hráči mají hned první tři mise z kampaně, které je možné projít v kůži císařovny Emily Kaldwin i Corva Attana, hrdiny prvního dílu. Nabídka není nijak časově omezená a ani ve hře vás nebude tlačit žádný otravný limit. S trojicí misí můžete experimentovat podle libosti.

Samotná Bethesda nazývá zkušební verzi trialem a nikoli demoverzí. Například proto, že ji lze za příslušný obnos upgradovat na plnou verzi a pak pokračovat v kampani přesně tam, kde jste museli skončit.

Něco podobného platí pro trofeje a achievementy, které se rovněž připíší na konto vašeho profilu až v okamžiku, kdy si aktivujete plnou hru. Už proto by vás nemělo překvapit, že na PS4 a Xboxu One má trial přibližně 50 GB, jelikož obsahuje celou hru. První misi lze hrát po stažení úvodních 10 GB.

Na PC naproti tomu demo obsahuje jen nezbytně nutné soubory, a tak se jeho velikost “smrskla” asi na 18 GB. Na rozdíl od konzolí je ale po upgradu samozřejmě logicky nezbytné stáhnout zbytek hry.

Vojta v recenzi na Hrej.cz udělil Dishonored 2 hodnocení 4/5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama