Vychází další DLC pro Europu Universalis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází další DLC pro Europu Universalis

Vychází další DLC pro Europu Universalis

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 4. 2017 12:22 2
Reklama

Od léta 2013 již uplynulo hodně vody a včera do světa vypuštěný přídavek pro Europu Universalis IV je tak již desátý v pořadí. Mandate of Heaven, jak se tento přídavek jmenuje, vezme hráče na východ a přinese do hry trochu té asijské kultury.

Díky tomu se hráči dočkali přidání čínského impéria i japonského šógunátu Ašikaga a mohou se pustit do mírně upravené kampaně, jež nabízí nový systém historických epoch. Ty jsou celkově čtyři, následují jedna za druhou a každá přitom přináší hned po sedmi úkolech nabízejících možný zisk rovněž sedmi speciálních dovedností.

Hráči mohou vstoupit do takzvaného zlatého věku, což znamená hned padesát let prosperity.

A jestliže se navíc podaří splnit tři úkoly v rámci jediné éry, tak mohou hráči vstoupit do takzvaného zlatého věku, což znamená hned padesát let prosperity. Je ovšem třeba mít na paměti, že za hru lze vstoupit pouze do jediné zlaté éry a díky tomu je zapotřebí i přemýšlet, kdy se tento bonus vyplatí použít.

K tomu všemu je v souladu s herní vizí východní kultury zapotřebí starat se o duševní harmonii a o celkový klid uvnitř vlastního národa. Dopomoci k tomu může systém maker, s nimiž lze nově automatizovat řadu úkonů týkajících se diplomacie hry.

Ona harmonie však již nemusí platit navenek a zejména vně vlastního impéria, neboť ony východní národy mohou ovládat slabší sousedy a vykořisťovat je s cílem získat například zlato či pracovní sílu.

Přídavek je k mání za zhruba 550 korun již nyní, další přiblížení vám může poskytnout přiložený trailer a opomenout bychom nemuseli ani to, že základní hra je na Steamu momentálně k dispozici s výraznou slevou. K tomu si hráči mohou za dalších zhruba 200 korun pořídit i drobný obsahový balíček, který přináší nové skiny postav východních národů. Ten je k mání za něco málo přes 200 korun a chybět pak koneckonců nesmí ani obsáhlá doprovodná aktualizace pro základní hru, jejíž popis můžete vidět například zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama