Man O' War vyplouvá na moře Warhammeru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Man O' War vyplouvá na moře Warhammeru

Man O' War vyplouvá na moře Warhammeru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 4. 2017 09:21
Reklama

Od poloviny loňského dubna byla hra Man O' War: Corsair - Warhammer Naval Battles od studia Evil Twin Artworks dostupná v early accessu. Nyní její vývojáři oznámili, že 19. dubna vyjde plná verze, na kterou láká nový launch trailer.

I když upoutávka nepůsobí moc přesvědčivě, na Steamu má hra dobré ohlasy. Velmi kladně ji hodnotí skoro 90 procent hráčů. Ve verzi pro Windows i Mac se tu prodává za 28 eur. Jestliže vás lákají námořní bitvy v kulisách Warhammeru, třeba se právě vám novinka trefí do chuti. Hra je založená na deskovce Man O' War od Games Workshop a najdete tu pochopitelně oblíbené rasy tohoto fantasy světa. Premiéru měla původní hra v roce 1993.

Autoři slibují epické námořní bitvy, průzkum oceánů a spoustu dobrodružství. Budete se plavit, plundrovat nepřátelské lodě, navštěvovat přístavy i obchodovat. Na výběr má být obrovské množství plavidel a užijete si i boj na jejich palubě muž proti muži. Pokud loď obsadíte, lze ji samozřejmě vyrabovat podobě jako třeba v Assassin's Creed IV: Black Flag.

Zakotvíte ve více než padesáti přístavech, vybudujete vlastní flotilu a v temných hlubinách oceánů na vás budou číhat mořské příšery, které je třeba porazit. Jen málo lidí však některou z nich spatřilo na vlastní oči a zůstalo naživu, aby o tom mohli vyprávět.

Vývojáři původně doufali, že program předběžného přístupu opustí během čtyř měsíců. I když celý proces nakonec trval mnohem déle, na výsledném titulu se pozitivně podepsala i zpětná vazba od komunity. Fanoušci zavalili autory nápady, ale právě díky nim má být hra lepší. Tvůrci nás lákají na otevřený svět a sandboxovou kampaň, tak snad výsledek ocení nejen stateční pionýři early accessu. Na hře se každopádně podle studia bude pracovat i po vydání.

Více informací o Man O' War: Corsair najdete na oficiální webu a na Steamu. Hra je k dispozici i na GOGu, rovněž za 28 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama