TES Online je opět na týden zadarmo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TES Online je opět na týden zadarmo

TES Online je opět na týden zadarmo

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 4. 2017 09:54 10
Reklama

V listopadu loňského roku proběhla víkendová (ve skutečnosti týdenní) akce, během které jste si mohli vyzkoušet The Elder Scrolls Online zcela zdarma a bez jakéhokoliv omezení. Bethesda tak dala šanci novým hráčům zjistit, jestli online hra, vycházející ze slavné série, stojí za hřích, a pokud vám to nestačilo, od dnešního dne můžete zkoušet znovu.

Nachlup stejná akce probíhá od dnešního dne do příštího úterý a opět můžete hrát, aniž byste naráželi na jakékoliv limity. Samozřejmě se bavíme o základní hře, ale k jejímu konci se během týdne beztak spíše nedostanete. Důvod, proč Bethesda po trialu Dishonored 2 nabízí další bezplatné hraní, je v případě TESO jasný – v červnu se chystá velký datadisk a zájem hráčů je třeba napumpovat.

Pokud nesledujete dění kolem hry pravidelně, určitě se sluší dodat, že oním rozšířením bude Morrowind. Už jen samotný název regionu a podtitul třetího dílů působí na fanoušky série omamně a vývojáři z Bethesdy si od něj slibují mnohé. Vyjít má 6. června a kromě nových lokací zpřístupní i další část dějové linky, nové questy, předměty a spoustu dalšího milého MMO harampádí.

Trial startuje dnes v 16 hodin místního času a dostupný bude na všech třech cílových platformách – PC, Xbox One a PS4 s tím, že na Pro verzi druhé zmiňované konzole běží v nativním 4K rozlišení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama