Známe detaily nového eventu pro Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe detaily nového eventu pro Overwatch

Známe detaily nového eventu pro Overwatch

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 4. 2017 07:54 1
Reklama

Multiplayerová střílečka Overwatch od Blizzardu je známá pořádáním rozličných eventů, které ale až dosud byly spjaty s událostmi v reálném světě. Hra se v minulosti inspirovala třeba olympiádou, Halloweenem nebo vánočními svátky. Blizzard už nějaký čas láká na příští podobnou akci, která byla ale až dosud zahalena tajemstvím. Díky předčasnému úniku informací ale nyní víme prakticky vše.

Uniklý trailer se napřed objevil na francouzském YouTube kanálu PlayStation, byl však zase rychle stažen. Zjevně však ne dost rychle. Díky této chybě je tedy nyní známo, že nový event ponese název Insurrection a k jeho spuštění by mělo dojít již dnes, tedy 11. dubna. Trvat podle všeho bude až do 1. května.

V rámci Insurrection do hry přibude nový PvE herní režim pro čtyři hráče, ne nepodobný Junkenstein’s Revenge, který jsme mohli hrát během Halloweenu. Půjde v zásadě o Hordu, v níž bude váš tým nucen přežít útoky vln nepřátel se vzrůstající obtížností. V tomto režimu budete mít k dispozici Tracer, Mercy, Torbjörna nebo Reinhardta. Hrát se bude na mapě King’s Row. Vašimi nepřáteli budou Omnicové a nový event by měl blíže prozkoumat příběhové pozadí a mytologii hry.

Celá událost se totiž podle překladu popisu traileru má odehrávat v minulosti během první mise, které se účastnila Tracer. Samozřejmě se v rámci eventu dočkáme nových kostýmů a dalších odměn, které padají z loot boxů. Níže se můžete podívat na zmiňovaný francouzský trailer, očekáváme, že se již brzy dočkáme oficiálního oznámení přímo od Blizzardu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama