Na KotORu se nedělá. Šlo jen o prototyp
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na KotORu se nedělá. Šlo jen o prototyp

Na KotORu se nedělá. Šlo jen o prototyp

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 4. 2017 10:17 11
Reklama

Schovejte šampaňské zpátky do lednice a zatlačte slzu. Z nových Knights Of The Old Republic zřejmě nic nebude. Kotaku upřesnilo včerejší informace v tom smyslu, že na prototypu se ve studio BioWare Austin skutečně pracovalo, ale nedostal zelenou.

V plné produkci nikdy hra nebyla. Naopak v tuto chvíli zmíněný tým, respektive jeho většina jeho členů podle Kotaku pracuje na nové IP, jejíž vývoj vede studio v Edmontonu. Ta by měla být oficiálně představena letos na E3. Více o ní najdete níže.

Liam Robertson, který původní zprávu přinesl, Kotaku řekl, že mohl jen některá fakta špatně pochopit a následně interpretovat. I když jasně říkal, že si nemyslí, že se aktuálně pracuje na Knights of the Old Republic, je stále přesvědčený, že v Austinu se dělá na nějakém projektu, který má co do činění se Star Wars.

Lidé z EA se odmítli k těmto informacím jakkoli vyjadřovat. I když je politováníhodné, že se význam původních zpráv takto posunul v neprospěch fanoušků, stále existuje naděje, že nová IP znamená “nová” v rámci Star Wars, případně že z prototypu a principů Knights Of The Old Republic mohl nějak vykrystalizovat další projekt.

Současně se ale objevují informace, že onou novou IP je jen dobře známý projekt s krycím jménem Dylan, na kterém pracují původní autoři trilogie Mass Effect. Na tom už se dělá přes čtyři roky a prvně jsme o něm slyšeli na E3 v roce 2014. Zatím není jasné, zda se hra nakonec bude jmenovat Dylan, ale v každém případě by setak měl jmenovat protagonista hry a mělo by jít o obrovský titul.

Jde údajně o odpověď EA na semi-MMO akce typu Destiny a The Division. Tato hra by měla rovněž podle Kotaku a Robertsona být představena v plné parádě letos na akci EA Play. Jde o sci-fi s MMO prvky, možná údajně největší projekt, na jakém kdy BioWare pracovali. Měl by být rozsáhlejší než Andromeda a nabídnout kooperaci.

Dylan má vyjít do března 2018. BioWare už dříve uvedli, ze má jít o akční adventuru a nikoli RPG. Na rozdíl od Ubisoftu nebo Activisionu EA podobnou hru ve svém portfoliu postrádají, takže by určitě výše uvedené informace dávaly smysl.

Ale co když přeci jen v Austinu mají ještě nějaké ty Star Wars na druhé koleji...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama